subota dec 20

Niški jazz festival – brend umetničke muzike

 

Nisville2012

Nišville ponovo među najboljima iz Srbije

 

 

Nišville jazz festival ponovo se našao među nominovanim brendovima u izboru robnih marki „Najbolje iz Srbije“ – u akciji koju organizuju Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list „Privredni pregled.

Podsećamo da je Nišville prošle godine u ovoj istoj akciji dobio glavnu nagradu u kategoriji lokalnih brendova, a ove godine je osim u toj, nominovan i u kategoriji malih i srednjih preduzeća.

Pored ocenjivanja stručnog žirija, deo poena potrošači daju kupovinom proizvoda i usluga (što se vidi kroz finansijske i tržišne pokazatelje firme), deo kroz ispitivanje stavova potrošača terenskim istraživanjem, a deo poena putem glasanja na stranici oficijelnog sajta akcije  www.najboljeizsrbije.rs/glasanje

 

Glasanje potrošača za najbolje brendove Srbije u 2012. godini počelo je danas (ponedeljak, 4. februar) i trajaće do petka 15. februara 2013. godine do 17h!

Posetioci će nakon registrovanja na sajtu, putem elektronske pošte, dobiti jedinstveni pristupni link za glasanje. Link će važiti do kraja glasanja i pomoću njega će u svakoj kategoriji moći da se glasa samo za jedan brend. Dodeljeni glas nije moguće poništiti. Glasanje je anonimno. Posetioci sajta mogu da glasaju za brendove u svim kategorijama ili u samo određenim kategorijama.

Nišville jazz festival kao brend umetničke muzike je pre dve godine dobio i svojevrsno priznanje van granica Srbije, kada je u briselskom magazinu „New Europe“, nezvaničnom glasilu Evropske Unije, objavljen tekst pod naslovom „Nišville – Evropsko lice Srbije“ (Nišville – The European Face of Serbia).

 

Nisville