petak dec 19

NIŠVILLE JAZZ FESTIVAL NA SAJMU TURIZMA U NOVOM SADU

Niška tvrdjava NISVILLE

Nišville – priznata turistička manifestacija

 

 

Nakon vrlo zapaženog učešća na Sajmu omladinskog turima „Youth Fair“ održanom letos u Novom Sadu, Nišville Jazz Festival se ovih dana predstavio i na Sajmu turizma u Novom Sadu, koji je održan od 27. do 30.septembra 2012.

 

 

 

Nišville 2012 at Fair

 

Nišville Jazz Festival je u četvrtak, 27.septembra imao aktivno učešće na okruglom stolu sa temom „Stanje i mogućnosti unapređenja turističkog proizvoda - Događaji / Manifestacije u Srbiji“ u organizaciji Privredne komore Srbije i Ministarstva finansija i privrede– sektor za turizam. Nišville je predstavljen kao dobar primer u sektoru „Marketing i brendiranje javnih manifestacija“ kroz slikovito izlaganje svog predstavnika i adekvatnu video prezentaciju, što je rezultiralo gromkim aplauzom i nepodeljenim simpatijama svih učesnika u kongresnom centru Master novosadskog sajma.

U petak, 28.septembra na bini Aula Master Centra na novosadskom sajmu od 17:30h, Nišville je priredio i audio – vizuelnu prezentaciju festivala i mini koncert novosadskog etno – jazz sastava „Lepi Jova“, koji je oduševio sve prisutne svojim muziciranjem, a pogotovo goste iz inostranstva i okolnih zemalja.

Total 2012