Nisville Jazz Festival - from 14 to 17 August

Tuesday, 20 May 2014 09:13
There are no translations available.

Daniel MarquesDaniel Marques

Radionica Daniela Marquesa u SKC-u

Nišville jazz festival i Studentski kulturni centar organizuju danas (sreda, 20. avgust) od 12:00 besplatni workshop brazilskog gitariste Daniela Marquesa, koji je sa svojim triom održao upečatljiv nastup poslednje večeri Nišville festivala. Marquesov  workshop će se  održati u Sali Studentskog kulturnog centra Niš (zgrada Univerziteta, ulaz iz Šumatovačke, drugi sprat).
Marques, koji u ponedeljak nije mogao da otputuje, jer je njegov let za Beč bio prebukiran (!!!)  izrazio je želju da se o svom trošku vrati u Niš i još malo se druži sa mladim muzičarima sa kojima je već radio na Nisville workshopu tokom trajanja festivala.
Kako Marques sam kaže - imao je sreću da su mu tokom muzičkog usavršavanja i profesionalne karijere pomagali mnogi muzičari, i da on sada, jednostavno ima potrebu i oseća obavezu da to vrati kroz rad sa mladim muzičarima.
Nišville i Studentski kulturni centra Niš pozivaju sve zainteresovane gitariste, ali i druge mlade muzičare da prisustvuju i uzmu učešće u ovoj radionici!

Monday, 19 May 2014 08:13
There are no translations available.

Iyeoka 1Iyeoka

NIŠVILLE 2014 is finish

EARTH/SKY, OPEN, YOUTH, WELCOME, MATINE and MOVIE stage. Performing The Original Blues Brother Band, Iyeoka, Fish in oil, Takamen Nabuki Trio, ....